İSTANBUL / SANCAKTEPE - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
YENİDOĞAN MAH. ERGENE SK. NO 6 .ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ .SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi akademik,sosyal,kültürel ve ahlaki yönden donanımlı bireyler olarak yetiştiren, modern eğitim yaklaşımlarını benimseyen örnek eğitim kurumu olmak.
Misyon
Geleceğe kendi medeniyet penceresinden bakan, araştıran sorgulayan ve her yönüyle imar edilmiş toplum arayışında olan, madde ve mana ikliminin mimarı olmaya aday nesiller yetiştirmektir.
08:50/15:50
Ulaşım
Okulumuz yakınındaki duraktan YENİDOĞAN-KADIKÖY,YENİDOĞAN-MECİDİYEKÖY,YENİDOĞAN-KARTAL vb. hattına çalışan 19S-19A-19S1-19EK-14-132S-18E otobüsleri okulumuzla yan yana olan Hacı Ahmet Çolak camisine 1 dk. uzaklıktaki duraktan(pastane önü) geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sancaktepe ilçesi Yenidoğan mahallesinde KADİR TOPBAŞ KÜLTÜR MERKEZİ karşısında olup, Yenidoğan Hacı Ahmet Çolak Camisi ile bahçe duvarlarımız bitişiktir. Ayrıca Yenidoğan Kız Anadolu imam Hatip Lisesi ile de bahçe duvarımız bitişiktir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sancaktepe İlçesi İl merkezine 28 Km uzaklıktadır. İlçe merkezi olan Sarıgazi semtine 4 km´uzaktır..
Diğer Hususlar
okulumuzun etrafında İtfaiye, İ.B.B Yenidoğan Yüzme Havuzu, Muhtarlık binası ve bitişik olarak Yenidoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bulunmaktadır.