İSTANBUL / SANCAKTEPE - Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz 5. sınıf ön kayıtları başlamıştır.Bu kapsamda çevremizdeki ilkokullara giderek 4. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sıfır Atık Yarışmasında dereceler elde ettik.

Nis

Öğrencilerimizle beraber hazırlamış olduğumuz program ile Ramazan ayına veda ettik.

Mrt

İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezberleyen öğrencilerimizle birlikte Sancaktepe Çanakkale Panorama Müzesi'ne gezide bulunduk.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programı düzenledik.

Mrt

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü '18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'  için resim yarışması düzenledi.

Mrt

Sancaktepe'de bulunan liseleri tanımak amacıyla okullara ziyaretlerde bulunduk.

Mrt

Okulumuz mescidinde öğrenci ve öğretmenlerimizle hafta içi her gün 12.50-13.30 arası mukabele okunmaktadır.

Mrt

'8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası' kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlikler yapıldı.

Mrt

18 Aralık Dünya Arapça Günü vesilesiyle Arapça Günü'nü kutladık.

Mrt

Öğrencilerimizle beraber okulumuzun duvarlarını süsledik.

Mrt

İstanbul İmam Hatip Okulları Tekvando müsabakasına katıldık.

Ock

Daha önce Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim veren okulumuz 14 Temmuz 2023 tarihinde Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürüldü.